Beneficii

Îmbunătățește-ți performanța la fotbal. Deveniți un jucător cu două picioare

Ridicați-vă la un nivel mai înalt de fotbal exersând cu SenseBall

Datorită designului său specific și a exercițiilor conexe, un jucător care se antrenează cu SenseBall face în medie 500.000 de atingeri ale mingii într-un sezon, în timp ce un fotbalist profesionist, în toate meciurile și antrenamentele la care participă, face maximum 50.000 de atingeri ale mingii pe sezon.

SenseBall optimizează activitatea bilaterală a jucătorilor (stânga / dreapta și înainte / înapoi), deoarece le permite să efectueze, singuri sau în grup (deci ritmic), diverse exerciții. Principiul de bază este alternarea constantă între piciorul stâng și cel drept, asigurând astfel mielinizarea (înregistrarea informațiilor în memoria pe termen lung). Practica SenseBall permite dezvoltarea abilităților specifice pentru fotbal, reacționând mai rapid și câștigând ritm. Îmbunătățește performanța tuturor sportivilor, făcând mișcările piciorului mai rapide și mai variate.


Încă de la început SenseBall oferă următoarele avantaje:

„Jucătorii trebuie să reacționeze mai repede. În fiecare moment, fiecare acțiune trebuie aplicată mai repede. Gândiți-vă mai repede, acționați mai repede, acesta este jocul viitorului.” – Valery Lobanovsky

 • Performanță ambidextră perfectă (jucător cu două picioare)
 • Mai bună stăpânire și control al mingii datorită repetării (mielină)
 • Precizie mai mare în mișcarea și controlul mingii
 • Îmbunătățirea percepției, coordonării și sincronizării
 • Îmbunătățirea atenției și concentrării (ritmul influențează cognitivul aptitudine)
 • Îmbunătățirea muncii de grup și a învățării (team building)
 • Dezvoltă învățarea autonomă, autoreglată
 • Crește sensibilitatea la semnale acustice (sonificare, sunetul atingerii mingii)
 • Formează pozițiile corecte ale corpului pentru fotbal
 • Împiedică dezvoltarea de probleme posturale (mai puține leziuni cronice)
 • Antrenează capacitatea kinestezică a jucătorilor (milioane de atingeri ale mingii)
 • Modelele și structurile de recuperare ajută creierul să învețe mai bine și mai repede
 • Conștientizarea importanței ritmului atunci când învață noi abilități
 • Îmbunătățirea fiecărei mișcări vizualizând-o mai bine
  – Aveți o imagine clară a mișcării din creier înainte de a o pune în practică
  – Cu cât îți poți imagina mai repede ceva, cu atât mai repede îl poți efectua corect.
 

Alte beneficii ale antrenării cu SenseBall

Practica cu SenseBall este, de asemenea, utilă pentru anticiparea (și, prin urmare, prevenirea) „închiderii creierului”. Un anumit număr de exerciții se bazează pe construirea de noi căi neuronale pentru a se asigura că procesul de învățare este optim și pentru a îmbunătăți performanța fizică și mentală.

Experiența noastră a arătat că jucătorii tineri adoră antrenamentele cu mingea de fotbal SenseBall. Încălzirile tradiționale, pe care le găsesc de obicei plictisitoare, pot fi însoțite sau substituite în mod avantajos de o sesiune SenseBall. După 15 minute de antrenament, vor fi atins deja mingea între 1.000 și 1.500 de ori.

În cele din urmă, SenseBall are avantajul că poate fi utilizat în timpul unei perioade de reabilitare. Pentru numeroase cazuri de accidentare, jucătorul își poate menține mușchii tonifiați și își poate rafina tehnica, în interior sau în exterior, cu un risc mai mic de a-și agrava accidentarea.

Toate aceste beneficii sunt obținute datorită SenseBall și făcând exerciții online la care aveți acces automat prin contul dumneavoastră privat atunci când cumpărați SenseBall.


Achiziționează SenseBall acum!