Ce este SenseBall

Mult mai mult decât o minge de antrenament la fotbal

Ce este SenseBall

Partenerul care te face un jucător mai bun

SenseBall este mult mai mult decât o minge de antrenament la fotbal. SenseBall este NEURO STRATEGY, un partener de fotbal complet care îți îmbunătățește abilitățile de fotbal și te face cu două picioare. SenseBall îmbunătățește, de asemenea, performanța tuturor sportivilor pentru care viteza și mișcările precise ale picioarelor sunt esențiale (baschet, tenis, schi, handbal …).

Cu SenseBall, îți antrenezi creierul, nu doar mușchii. Această teză elaborată în cadrul Departamentului de Psihologie al Universității Lund (Suedia) oferă dovezi că patru săptămâni de antrenament sincronizat cu metronom au îmbunătățit abilitățile de sincronizare motoră și abilitatiile de sincronizare ale participanților și au arătat influență asupra performanței abilităților la fotbaliști.

Repetarea mișcărilor de fotbal specifice cu ideile noastre referitoare la kinesiologie, biomecanică, neurologie cognitivă și neuro-psihologie încurajează memoria musculară, ceea ce vă va îmbunătăți performanța la fotbal. O astfel de memorie musculară nu se va întâmpla fără îndrumări stricte și structurate.

Pe lângă beneficiul sportiv, trebuie remarcat faptul că CogiTraining și practica SenseBall, prin dezvoltarea și organizarea creierului, îmbunătățesc învățarea la școală. În cadrul cercetărilor noastre privind studiile sportive în asociere cu Universitatea din Leuven, am văzut că după ce am practicat metoda noastră timp de un an, în medie rezultatele copiilor la școală s-au îmbunătățit cu 10% și comportamentul lor general s-a îmbunătățit ușor (mai calm, mai bine concentrat).

În cele din urmă, SenseBall are avantajul că poate fi utilizat în timpul unei perioade de reabilitare. Pentru majoritatea accidentărilor, jucătorul își poate menține mușchii tonifiați și își poate rafina tehnica, în interior sau în exterior, cu un risc mai mic de a-și agrava accidentarea.


Achiziționarea SenseBall include:

MINGEA DE ANTRENAMENT

Mânerul său ergonomic face ca SenseBall sa poata fi la fel de ușor de utilizat cu mâna dreaptă sau stângă. Mânerul este conceput pentru a permite reglarea rapidă a lungimii șnrului la înălțimea jucătorului.
Mingea este concepută special pentru utilizare intensivă. Dimensiunea sa 3 (o circumferință între 58 și 60 cm), îl face pe jucător să se concentreze și să elimine loviturile agresive, sălbatice. Deci, coordonarea și capacitatea jucătorului pentru învățare cresc în mod notabil. Mingea nu conține PVC, care nu respectă standardele europene REACH, ci mai degrabă doar TPU, o alternativă mai ecologică.

 

50 VIDEOCLIPURI CU EXERCIȚII

Achiziționarea SenseBall include 50 de videoclipuri de exerciții online în contul dvs. privat. Aceste videoclipuri devin din ce în ce mai complexe, în conformitate cu nevoile specifice ale fiecărui jucător. Fiecare exercițiu conține o explicație aprofundată a modului de îndeplinire a sarcinii și detaliile pe care să vă concentrați, fie ca jucător, fie ca antrenor.

Datorită designului său și a videoclipurilor de exerciții online, un jucător care se antreneaza cu SenseBall face în medie 500.000 de atingeri ale mingii într-un sezon, în timp ce un fotbalist profesionist, în toate meciurile și antrenamentele la care participă , face maximum 50.000 de atingeri ale mingii pe sezon.

O APLICAȚIE MOBILĂ

Pentru a accesa exercițiile SenseBall oriunde te-ai afla (teren de fotbal, sală de sport, curte școlară, grădină, terasă, plajă …), am dezvoltat o aplicație mobilă, accesibilă printr-un link din contul tău privat. Astfel veți putea vizualiza videoclipurile cu exerciții în deplină libertate.

Experiența noastră a arătat că jucătorii tineri adoră antrenamentele cu mingea de fotbal SenseBall și că încălzirile tradiționale, pe care uneori le consideră plictisitoare, pot fi însoțite în mod avantajos sau înlocuite de o sesiune SenseBall. După cincisprezece minute de antrenament, vor fi atins deja mingea între 1.000 și 1.500 de ori.

Aplicatie mobila pentru minge de antrenament SenseBall

UN PROGRAM DIDACTIC COMPLET

Vrem să garantăm că va exista un efect neurologic în creier în timpul procesului de învățare. Acesta este motivul pentru care în timpul tuturor sesiunilor de instruire trebuie respectate o serie de principii didactice și organizaționale.

Exercițiile noastre SenseBall respectă multe precepte neurologice biomecanice (posturologie), kinesiologice, neurofiziologice și cognitive.

Urmând metodologia pas cu pas pe care ți-o oferim în contul tău privat, îți vei atinge obiectivele și vei profita la maximum de abilitățile tale.

2 CONFERINȚE VIDEO CU MICHEL BRUYNINCKX

Achiziționarea SenseBall include două conferințe video de câte o oră pe SenseBall și CogiTraining. Michel Bruyninckx, proiectantul și promotorul SenseBall și CogiTraining, este deseori rugat să susțină seminarii în întreaga lume. În ultima sa convenție anuală, NSCAA (Asociația Națională a Antrenorilor de Fotbal din America) l-a invitat să explice în detaliu principiile și beneficiile practicii SenseBall și ale metodei CogiTraining.

Dacă sunteți antrenor sau coordonator tehnic, aceste două conferințe video incluse vă permit să fiți introdus în conceptele cheie ale CogiTraining și să stăpâniți principiile SenseBall, astfel încât jucătorii dvs. să poată optimiza utilizarea lor.

 


Achiziționează SenseBall acum!