Metode de livrare

Livrarea este gratuită pe teritoriul României și se efectuează prin curier rapid, fără acoperirea costurilor pentru km suplimentari.

Expediere

Mijloace de expediere și condiții de livrare

Din momentul confirmării comenzii, Furnizorul va depune toate eforturile pentru a expedia articolele la adresa de livrare furnizată în timpul procesului de comandă.

Detaliile de expediere (tarifele și termenele de livrare) vor fi furnizate la plasarea comenzii (sau sunt disponibile pe site-ul transportatorului dacă instrumentul de urmărire a fost activat de către Furnizor pentru această comandă). Termenii de livrare specificaţi nu sunt obligatorii. Ei corespund termenilor medii obișnuiți pentru procesare și expediere și nu ar trebui să depășească treizeci de zile.

Cu toate acestea, în cazul în care, din orice motiv, Furnizorul nu poate respecta termenul maxim de treizeci de zile, Utilizatorul poate instrui Furnizorul, printr-o scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau în scris pe un alt suport durabil, să efectueze livrarea într-un termen reprezentând o perioadă suplimentară rezonabilă. În cazul nerespectării de către Furnizor a acestei cereri, Utilizatorul poate rezilia contractul de vânzare prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau în scris pe un alt suport durabil. În aceste condiții, Furnizorul va fi obligat să ramburseze Utilizatorului, fără întârzieri excesive, toate sumele plătite de acesta prin contractul de vânzare.

Utilizatorul nu se poate aștepta să primească nicio despăgubire și niciun fel de dobândă pe baza anulării unei comenzi din cauza eșecului de livrare în termenul stabilit aici.

Riscul livrării articolului

Toate riscurile de pierdere sau deteriorare a articolelor sunt transferate către Utilizator odată cu primirea de acesta a articolelor, adică atunci când el sau un terț desemnat de el, altul decât transportatorul/curierul, intră fizic în posesia acestor articole.