Video

Aflați de ce toată lumea vorbește despre SenseBall

Te antrenezi cu SenseBall? Arată de ce ești capabil tu sau echipa ta! Nu ezitați să îl filmați pe camerele digitale sau smartphone-urile dvs. și să îl încărcați pe Facebook, YouTube sau Instagram. Apoi trimiteți-ne linkul către videoclipul dumneavoastră. Cele mai bune videoclipuri vor fi difuzate aici sau pe rețelele noastre sociale: Facebook, YouTube, Instagram. Trimiteți-ne linkul către videoclipul dvs. prin formularul nostru de contact.


 

Revoluția SenseBall și CogiTraining

Aceasta este evaluarea făcută de rețeaua publică belgiană „RTBF”, având în vedere îmbunătățirea nu numai a fotbalului, ci și a performanțelor școlare înregistrate în rândul copiilor care practică metodele SenseBall și CogiTaining.

Îmbunătățiți-vă abilitățile de fotbal datorită mingii de fotbal SenseBall și a exercițiilor sale de antrenament dezvoltate de CogiTraining. Exersează fotbalul cu SenseBall și devino un fotbalist cu două picioare.

Când achiziționați SenseBall primiți 50 de videoclipuri de exerciții, o aplicație mobilă, un program didactic complet și 2 conferințe video online în contul dumneavoastră privat.


Achiziționează SenseBall acum!


Alte videoclipuri: * Unele dintre aceste videoclipuri conțin versiunea veche a SenseBall